Earthing Pillow Case 60 x70 cm (23,5" x 27,5") with cable 3,6 meter (12 ft) 5 6
Earthing Pillow Case 60 x70 cm (23,5" x 27,5") with cable 3,6 meter (12 ft)
Reviews | Add review

Earthing sheet made of cotton and silver fibre.

€ 39,00
Price per piece

 

Quantity: 
Order


Earthing pillow case with connection clip and cable.

Important: on the information page you will find documents with information about connecting and measuring. You can use these documents to determine whether you need additional accessories.

Important: for connecting your product to a UK-type socket you will need an earthed travel adapter. You will find one under 'Earthing Accessories'.
 

Add review

Dear customer,

Thank you for your review.

Best regards,
Hélène Vercammen
Earth Connection

yvonne -

Ik ben superblij met het kussensloop, een aardingslaken had ik al eerder aangeschaft. Heb toch het gevoel dat het stukken rustiger is in mijn hoofd.
Nek meer ontspannen.....een aanrader!

fabienne -

De kussensloop werkt perfect. ik had deze gekocht omdat ik wou weten of het de moeite loonde om te investeren in een aardingslaken van aard jezelf en dat is het zeker!

Anonymous -

Der Kissenbezug ist sehr gut. Gut verarbeitet und eine gute Ergänzung zur Bettlaken.

Jolande -

Omdat ik al jaren last heb van de bovenste rugwervels, daar de spieren omheen en er werd mij geadviseerd om de rest van mijn leven me te laten masseren omdat er met een medische thermografie de overbelasting in dat gebied zichtbaar was. Echter vanaf de eerste nacht is deze klacht verdwenen!

Benjamin -

Kurz zu mir: D, Raum Nürnberg, 34, schlank, gesund, ketogene Ernährung, verheiratet, 1 Kind (3M), allein schlafend, 40h Woche, kein Schichtbetrieb. Meine Erfahrung: Die Erdung einer elektrostatischen Aufladung durch den Bettbezug funktioniert. Ich konnte während der 2 wöchigen Testphase keinerlei positive oder negative Wirkung auf den Körper feststellen.

Marianne -

Samen met een aardingslaken gebruik ik het kussensloop. Nu slaap ik beter door en heb het warmer in bed. Het laken overigens dwars over het voeteneind van het tweepersoonsbed. Mijn sceptische man heeft er niets van gezegd, maar hij heeft volgens mij sindsdien minder last van zijn artrose in de heupen. Bij hem overigens geen kussensloop, dat was hem te veel van het goede....

No reviews found.

More reviews

Relevant products