Aard Jezelf Aardingsmat Aard Jezelf Aardingsmat Earthing mat 31 x 62 cm (24,4 dieren en earthing
Aard Jezelf Aardingsmat Aard Jezelf Aardingsmat Earthing mat 31 x 62 cm (24,4 dieren en earthing
Earthing mat 31 x 62 cm (24,4" x 12,2") with connection cable (3,6 meter / 12 ft)
103 Reviews | Add review
Earthing mat 31 x 62 cm ( 24,4" x 12,2"), 4 mm thick.
‚ā¨¬†29,90
Price per piece
Quantity: 
Order
 
The earthing mat is made of a firm foam that contains conductive carbon fibre. It has a pleasant feel to it. It can be used, for example, underneath the keyboard and mouse or under your feet while watching TV. It comes with a cable of 3,65 meter.

Do not try to remove the cable, this could damage the connection.

The mat can be cleaned with a damp cloth without detergent.

Important: on the information page you will find documents with information about connecting and measuring. You can use these documents to determine whether you need additional accessories.

Important: for connecting your product to a UK-type socket you will need an earthed travel adapter. You will find one under 'Earthing Accessories'.

As you can see on the pictures pets also appreciate the earthing mat! The customer who sent this picture indicated that the cats after purchase had slept there all night and the next day were still on the mat.

 

Order by:

Add review
Nat. C - 28-09-2021 13:09

I am very happy with the earthing mat! it is an amazing product! I can highly recommend it to anyone! I sleep better, no stress, the body is calmer, more grounded. Just like you were out in the nature walking bareffeet, connecting to Mother-Nature! Thank you! Will be buyng other products in the future!

Wil - 25-06-2021 09:24

Voorheen kon ik me slecht concentreren tijdens en was ik gesloopt na een werkdag achter de laptop. Ik gebruik dit matje op bureau tijdens het werken achter de laptop en 's avonds onder mijn voeten op de bank. De eerste week voelde ik me heel raar in mijn hoofd bij gebruik. Een soort hoofdpijn aan de linkerkant en het gevoel alsof ik naar de grond in slaap werd getrokken (moeilijk te omschrijven). Maar daarna verdween dat gevoel en nu kan ik me veel beter concentreren dan voor gebruik van het matje. Ook sloopt een hele werkdag me veel minder en heb ik 's avonds nog zin in dingen. Ik beveel dit product iedereen aan.

Anonymous - 16-05-2021 18:08

Leider riecht die Matte sehr unangenehm nach Chemie, sodass ich sie nicht auf dem Schreibtisch gebrauchen m√∂chte, deshalb zur√ľckgeschickt.

Mirjam - 19-02-2021 21:55

Mijn aardingsmat ligt aan het voeteneind van mijn bed onder het dekbed en binnen 2 weken na in gebruikname kon ik stoppen met slaaptabletten! De slaapduur en -kwaliteit is sterk verbeterd. Ook mijn voeten wordenven blijven er heerlijk warm van. Zelfs tijdens afgelopen ijskoude nachten. Verder merk ik meer rust in lijf en geest. Ik vind het een super investering.

Reinier - 10-02-2021 20:02

Goede Service, snelle levering netjes verpakt met duidelijke informatie mee gestuurd.

Het matje doet goed zijn werk. Aarding komt direct tot stand en is duidelijk te voelen in het lichaam.
Matje gaat overal mee naar toe.

Een echte aanrader!

Leela - 01-02-2021 09:31

Geachte Helene,

Ben zeer onder de indruk van de werking van de Aardingsmat. Slaap erop, lig erop op de bank en zit erop aan de PC. Het is een weldaad. Heb al velen erop mogen wijzen, met succes, zij bestelden, of ik voor sommigen. De werking gaat heel diep, van uitgerust met warme voeten en lange, diepe, uitrustende slaap. Ervaar het als een groot geschenk. De warme voeten blijven na gebruik. En uitgerust zijn? Heerlijk: meer creatief, inventief, het leven lief door ontspannen zijn. Een nieuw leven erb(l)ij.

Alice - 18-12-2020 20:13

De bezorging was pijlsnel en de mat was netjes verpakt. Hij voelt fijn aan mijn voeten en is makkelijk in gebruik, ook heb ik het idee dat mijn doorbloeding verbeterd als ik mijn voeten op de mat zet.

Jonas - 14-12-2020 14:16

"Thanks for your product : It really works !

With the new lockdown in France i have to work all day on my computer. Before i purchase this product i felt like torn paper at the end of the day. But now, i feel like clear water even after 10h in front of my screen sometimes. The earthing mat also helps to get rid of headaches. I love it. Great christmas gift if you ask me !

Jonas

Thanks again.

Anonymous - 23-11-2020 22:40

I am not quite sute, but I do find that I sleep more profound and warmer than before.

Kathleen Martens - 17-11-2020 22:31

Het begint ondertussen een goede gewoonte te worden... Als ik 's avonds TV kijk, of ik zit gewoon in de zetel, zet ik mijn voeten op het aardingsmatje. Al vrij snel voel ik trillingen, zinderingen in mijn onderbenen opkomen. Dat is wellicht de spanning die uit mijn lichaam via de aardingsmat afgevoerd wordt. En wat me vóór het gebruik van de aardingsmat nooit overkwam bij het televisiekijken, is dat ik nu vaak moeite heb om mijn ogen open te houden. Dit zorgt dus voor diepe ontspanning! Dat heb ik sinds jaren niet meer gevoeld! Als ik dan mijn aardingsmatje verlaat, voelt het alsof ik in de grond geduwd word of aan de grond plak. Heb nooit eerder zo'n stevig geaard gevoel ervaren!! Bovendien is goed geaard zijn tijdens meditaties ook een pluspunt en voel ik me vaker en sneller in Liefdevol Bewustzijn. Ik slaap nu sneller in en mijn slaapkwaliteit is ook verbeterd, alhoewel die nog voor verbetering vatbaar is, maar dat kan ook aan andere factoren liggen. Ik overweeg om ook het aardingslaken aan te schaffen om nóg beter te kunnen slapen. Ik zou mijn aardingsmatje echt niet meer willen missen en zou het aan iedereen willen aanraden, want dit is een topproduct. Ik ben de persoon die mij op het bestaan van een aardingsmat gewezen heeft, hiervoor erg dankbaar!

I. Ketels - 27-09-2020 22:16

Prima service. Heel tevreden. Snelle levering.
Ik kon een 'high' gevoel krijgen met werken aan een scherm.
Met dit matje voel ik me meer ... gegrond.
Het matje voelt prettig aan. Groot genoeg om laptop op te zetten...

anoniem - 15-08-2020 12:08

Ik heb het aardingslaken en matje gekocht. De bestelling en levering verliepen vlekkeloos en heel snel.
De mat is groot genoeg om een laptop en aparte muis op te plaatsen. het is zacht van stof en de muis glijdt er moeiteloos over. Ik heb het enkel al gebruikt onder mijn laptop. Ik heb het gevoel dat ik rustiger ben met het gebruik van het matje.
Bij het laken voel ik vlugger het resultaat, ik slaap nu s'nachts door. Het enige onhandige van het laken is dat het wegschuift als je veel beweegt in je bed (ik dus). Elastieken om het laken op zijn plaats te houden ontbreken nog, maar kun er zelf opnaaien.

anoniem - 12-08-2020 08:10

Prima mat, doet goed z'n werk, meteen al resultaat te merken, snelle levering en goed op de hoogte gehouden over het verzenden van de bestelling. Tevreden!

Anonymous - 20-07-2020 19:08

prima service

Lilly Fuglsang - 08-07-2020 12:59

Fanatastisk, vi elsker at få direkt kontakt til jorden, der er forsknings baseret at det give en naturligt heling i vores krop. Vi bruger også lagen/underlag i vores seng. Vi sover meget bedre og vi afleder ( elektromagnetiske radiation EMF)i mens vi sover . Vi anbefale til alle. Vores helbredet er fantastisk og vi er stort set aldrig syge.

Anonymous - 08-07-2020 12:50

Fantástico, hasta mi gato se aprovecha del tapete, lo tengo en el sofa y nos relajamos mientras. Vemos una peli, de momento solo tengo uno, porque quería comprobar la diferencia es genial. Ahora mismo, pediré 2 mas, también utilizo la sabana/manta en mi cama, y es como dormir en la arena o directamente en el pasto, dormimos mucho mas profundo y al mismo tiempo hacemos contacto casi directo con la tierra. Ya que se ha comprobado que al hacer esto, mejora la salud.

Iris - 19-06-2020 08:48

Prima product, en levering.

Ik gebruik de mat dagelijks, tijdens meditatie en ik plaats mijn blote voeten op de mat terwijl ik werk.
Ik kan nog niet zeggen welke effecten dit op me heeft op de lange termijn. Wat me opvalt is dat ik goed slaap en uitgerust opsta. Iets wat voor het gebruik van de mat niet het geval was.

Ik ben er blij mee

Anonymous - 17-06-2020 13:36

Ik heb het laken, kussensloop en de aarding mat gekocht en ben met alle drie heel erg blij. Het voordeel van de mat is, dat ik nu overdag al kan ontladen van alle straling die ik oploop. Dat hoeft dan niet meer als ik naar bed ga. Het ontladen kost mij dagelijks bij elkaar zo'n uur. Het is niet fijn om dat 's avonds te moeten doen als ik naar bed ga.
De straling hoopt zich op in mijn lichaam waardoor ik moe ben en me vervelend voel in mijn hoofd. Het ontladen maakt dat ik me direct een stuk gezonder voel.

Ria - 06-06-2020 12:47

Ik vind het een dikke miskoop voor 30,- Ik merk er niets van. Ik zou het mensen afraden. Wie wel in dit zweverige gedoe gelooft, vooral kopen!

PJ - 01-03-2020 11:11

Ik bestelde 2 aardingsmatten voor mijzelf, eentje voor op mijn bureau bij de laptop en eentje voor in de woonkamer. Ze werden de volgende dag al geleverd, het zag er allemaal heel netjes uit. Mijn man deed er een beetje lacherig over toen ik hem vertelde dat ik ze besteld had. Hij is elektromonteur en ging natuurlijk meten. Na het meten pikte hij gelijk 1 van de matjes in voor zichzelf en heb ik er nog maar eentje bijbesteld. We hebben de matjes die nacht meegenomen naar bed en we stonden allebei lekker fris op zonder spierpijn. Eigenlijk waren we best wel verbaasd, dat het zo'n verschil maakte. We hebben toen ook een aardingslaken besteld, dat vinden we voor in bed fijner. Ik ben erg blij met de matjes. Ik kan eindelijk langer dan een kwartier werken met de laptop zonder dat ik naar buiten moet omdat ik misselijk ben en gespannen. Het matje gaat gewoon mee naar het werk. In de woonkamer heb ik een plekje waar een fijne fauteuil staat, het matje ligt daarbij en daar zit ik dan lekker met mijn voeten op. Ik kan eindelijk ontspannen lezen en tv kijken. Als ik bijvoorbeeld boodschappen heb gedaan of thuis kom van werk of visite, heb ik het echt nodig om even te aarden. Dat lukt nu heel goed met het matje. Ik ben er erg blij mee. Het matje is een verademing, echt! Wat ik nog wel fijn zou vinden, is als ik er een hoesje voor zou kunnen kopen. Dat is misschien toch iets comfortabeler voor als je languit op de bank zit. Verder een prima product wat ook nog eens heel betaalbaar is en zeker het proberen waard is als je nog twijfelt.

Anonymous - 25-02-2020 08:32

Fijn, om tijdens het werk met je voeten op te zitten!

sno - 06-02-2020 14:40

Gaat niet zo snel als ik had gedacht maar ik voel wel verbetering in mijn lichaam. Goed product.

Marco Voets - 19-01-2020 17:19

Ik slaap beter en ik heb minder pijn en ik kan meer dingen doen elke dag als eerder.

Nathalie - 15-10-2019 13:02

Ik slaap al een tijd op een aardingslaken en heb nu deze mat erbij. Het eerste wat ik voelde, toen ik het onder mijn voeten plaatste, was dat de laptop waar ik achter zat ineens een veel minder zuigende werking op me had. Ik kan er nu lang achter werken zonder me daarna gedesori√ęnteerd te voelen, erg fijn.
Ik zit 's avonds steeds vaker op de grond (op een plat kussen, met daaronder de aardingsmat) in plaats van op de bank. Erg ontspannend.

Margriet - 09-10-2019 14:51

Ik voel mij fitter! Maar ik weet al mijn hele leven dat aarden het krachtigste middel is om lichaamsfuncties te herstellen!

Anonymous - 19-09-2019 09:04

Die Matte ist sehr praktisch. Kann √ľberallhin mitgenommen werden., ins B√ľro. Danke.

Kaat S - 18-09-2019 10:34

Ik heb er ondertussen 5 besteld. Op het werk bleek (na 5 jaar er te werken) dat de stopcontacten niet geaard zijn. Een radi√ęst kwam de straling meten na onophoudelijke klachten (hartkloppingen in de buurt van mijn computer, draaierigheid tot braken toe, opgefokt gevoel, hoofdpijn, tongbrand,....) die heftiger en heftiger werden. Ik voelde dat daar iets niet klopte, maar kon het niet duiden. Aan mijn scherm en toetsenbord werden veel te hoge stralingswaarden gemeten. Ik heb nu een metalen plaat onder mijn bureau (waar scherm en toetsenbord op staan) laten bevestigen en daaraan koppel ik de mat, aangezien de grond wel goed aardend bleek. Het voelde onmiddellijk als een verademing. Ondertussen gebruik ik dan nog een mat thuis (eentje onder de pc en eentje als we TV kijken, om de voeten op te plaatsen). Het voelt aangenaam en de voeten lijken warm te worden van de mat. Ook voor mijn mama heb ik er √©√©ntje besteld. De mensheid is de kracht van de aarde vergeten en als je hoogsensitief bent (als ik) dan voel je gewoon de werking van de mat. In al mijn enthousiasme ga ik ook voor een aardingshoeslaken. Alle ontstekingen in het lichaam (wat de meeste klachten uiteindelijk zijn) kunnen geheeld worden door aarding. Ik ga er alvast voluit voor.

Anonymous - 15-09-2019 11:35

Ik heb een extra lange kabel besteld om de mat ook bij tv kijken te kunnen gebruiken, maar is bijna niet te doen omdat de kabel heel snel in de knoop raakt.

Anonymous - 15-09-2019 11:33

Ik voel duidelijk de aarding als ik mijn voeten op de mat heb. Gebruik de mat ook onder mijn voeten bij tv kijken

Anonymous - 03-03-2019 12:32

Sehr gut, gute Verarbeitung, leichte Handhabung, es ist f√ľr mich deutlich sp√ľrbar die Erdung im Fu√übereich, wenn ich die F√ľ√üe darauf stelle.

Anonymous - 28-02-2019 13:25

Super goed werkt uitstekend een aanrader!

Anonymous - 10-02-2019 17:23

Onder mijn toetsenbord zit de bobbel in de weg. Ik gebruik hem dus ook andersom. gaat redelijk. Hij werkt in ieder geval wel.

Elsje Westland - 06-02-2019 12:05

Aardingsmat: die gebruik ik zowel bij de computer als bij de bank als voetenmat. Misschien niet helemaal de bedoeling, maar ik maak graag gebruik van aarden als het kan.
Voor mijn dochter van 18 jaar, heb ik ook een laken gekocht ivm fibromyalgie en slecht tot niet kunnen slapen. Ze slaapt nu weer redelijk goed. Laken gaat ook mee als ze bij vrienden gaat slapen.

Anonymous - 03-02-2019 23:51

Werkt goed! Nadeeltje; onder het toetsenbord zit de bobbel van de aansluiting in de weg, waardoor er niet veel bewegingsruimte overblijft voor de muis. Ik gebruik de mat nu omgekeerd, dan kan het toetstenbord iets verder naar de zijkant van de mat waardoor de muis meer ruimte overhoudt.

Anonymous - 28-12-2018 16:57

Benieuwd naar de aardemat en het effect ervan heb ik de mat op diverse manieren gebruikt.
Ik heb hem onder mijn laptop gelegd, op tafel. Ik heb hem onder mijn voeten gelegd terwijl ik werkte. Ik heb hem om mijn schoot gelegd terwijl ik op mijn laptop werkte op mijn schot. En ik heb hem een keer in bed gebruikt.

Door het formaat van deze mat kan je hem makkelijk op verschillende plekken gebruiken. De mat onder mijn voeten vind ik het fijnst. Mijn voeten worden dan warm, het lijkt of de mat warm is, dat is niet zo, maar zo voelt het wel.

De helm aan het draadje sluit ik aan op de aarde van een stopcontact. Dat zit gewoon heel stevig. Ik vond het vooraf een eng idee, maar in de praktijk werkt het erg goed en veilig.

Een fijne mat voor een goede prijs.

Anonymous - 08-11-2018 07:44

Heel fijn! Mijn vriend had koude voeten en rugpijn en toen zei ik: ga met je voeten op het matje zitten! Binnen 5 minuten waren ze voeten warm en was de rugpijn verdwenen!

M.N.VERSTEEG - 30-10-2018 08:45

De twee aardmatten werken naar behoren en geven 90 ‚Äď 93,5 % reductie van de lichaamsspanning (gemeten met de Voltcraft digitale multimeter, ook geleverd door ‚ÄúAardjezelf‚ÄĚ). Op mijn bureau gebruik ik de aardmat bij de computer (contact via de onderarmen) en ook als voetmat in de badkamer 's ochtends bij het opstaan en 's avonds voor het slapen gaan. Mijn echtgenote gebruikt hem als voetmat in bed onder het hoeslaken ( maakt contact via de blote onderbenen en gaf ook 90% reductie van lichaamsspanning en het maakte geen verschil als ze de mat bovenop het hoeslaken legde).
We maten verschillende spanningen op verschillende plekken in het huis. Het meest op de badkamer (reductie door aardmat van 24,5V naar 1,6V) , daarna op mijn bureau bij de computer (van 15 V naar 1,5 V) en het minst op de slaapkamer en op de zolderkamer (van 5-7 V naar 0,4-0,5 V). De verschillen lijken te maken te hebben met de elektrische apparaten in de directe omgeving (bijvoorbeeld in badkamer: de elektrische vloerverwarming).
De reducties getoond in de video's van ‚ÄúAardjezelf‚ÄĚ (aardmat 95 %, aardlaken zelfs 99%) worden dus niet helemaal gehaald, maar we vinden dat verschil te gering om een extra aanschaf van bijvoorbeeld een aardlaken te overwegen.
We hebben beiden een ‚Äúkwaaltje‚ÄĚ: ik heb last van wat knie-arthrose en stramheid bij het opstaan, terwijl mijn echtgenote een moeilijke slaapster is en dus regelmatig last van slapeloosheid heeft. Het gebruik van het aardmatje heeft daar nog niet een echt significante invloed op gehad maar dat kan nog komen natuurlijk. Op dit moment van schrijven zijn de matten ruim een maand in gebruik.

Opmerking Aard Jezelf:
Wij zijn ons bewust van het feit dat klanten de mat in bed gebruiken. Dit is echter niet ons advies. Om 's nachts optimaal van de gezondheidsvoordelen van aarden te profiteren raden wij een aardingslaken aan dat de gehele oppervlakte van het matras bedekt. De aardingslakens kunnen onder een hoeslaken worden gelegd. Het grote voordeel is dat als het hele oppervlak van het bed bedekt is, het elektrische veld boven het gehele bed richting nul zakt. Dit is te meten met een laagfrequentmeter, zelfs als u helemaal niet op het bed ligt. Zie 1e video op onze videopagina. Om het simpel te zeggen: wat er niet in gaat, hoeft er ook niet uit. Indien we de video als voorbeeld nemen dan zou, wanneer u een mat in bed legt, de gemeten waarde boven de mat richting nul zakken maar boven de rest van het bed blijft dit 37 Volt/meter. Dit is een andere waarde dan wanneer men het lichaamsvoltage meet en kan ook per huis of ruimte verschillen.
Een mat is dus beter dan geen aardingsproduct, maar in bed is een laken is zeker te prefereren boven een mat en het is ook nog eens comfortabeler.

Daarnaast is het nog belangrijk om te vermelden dat aardingsproducten de laagfrequente straling reduceren (electriciteitsnet en daarop aangesloten bekabelde apparatuur). Het aanpakken van hoogfrequente straling (zendmasten, draadloze apparatuur, wifi, dect-telefoon, etc.) is minstens net zo belangrijk.
Zoek daarover goede informatie of laat u informeren.
Onderstaand een kleine greep uit mogelijke maatregelen.
Bekabeling: vermijdt draadloze technologie en kies zoveel mogelijk voor kabels. Dus een bekabelde computer of laptop en een bekabelde telefoon zijn de veiligste opties. Indien u een Wifi-router of Dect-telefoon gebruikt kies dan voor een stralingsarme variant of zet deze deze ‚Äės nachts uit.
Slimme meter: weiger de slimme meter en neem geen slimme thermostaat.
Afscherming: voor straling die van buitenshuis komt (zendmasten, Wifi van de buren) zijn afschermmaterialen te koop zoals verf, raamfolie en vitrage.
Blushield producten: omdat de straling lang niet altijd te vermijden is, is het raadzaam Blushield producten te gebruiken. Er zijn Blushield producten voor thuis, op het werk en onderweg. Deze zijn verkrijgbaar via www.blushield-antistraling.nl

Anonymous - 28-10-2018 10:24

Fijn product en makkelijk aan te sluiten. Ik heb hem eerste gebruikt om op te slapen en ik heb er heerlijk doorgeslapen. Echter is deze iets te dik om hiervoor te gebruiken. Dus direct de dag erna een aardingslaken erbij besteld. Deze gebruik ik nu voor onder m'n toetsenbord bij m'n laptop / pc/

SuSanna - 08-10-2018 08:42

Ik heb de mat onder mijn laptop liggen en dat voelt prettig. Soms iets tintelende onderarmen. Ik kan beter naar het beeldscherm kijken, minder moede ogen. Daarbij werk ik in een gebouw met veel draadloze wifi en andere straling en het is een prettig idee dat dat ik daar op deze manier minder last van heb.

Lennard - 05-10-2018 22:18

De mat gebruik ik als voetmat aan mijn bureau op mijn werk (6e verdieping). De eerste dag leken mijn voeten te tintelen.

Het product is prima, voelt fijn aan, in elk geval met sokken.

anoniem - 28-08-2018 19:15

Ik gebruik het als voetmat bij mijn pc.
Heel fijn product maar soms heb ik het gevoel dat ik mijn voeten er af moet halen, ik weet niet waarom.
Verder kan ik het iedereen aanraden

Anonymous - 25-06-2018 19:15

Ik slaap beter en kan hem zeker aanraden.

Anonymous - 31-05-2018 14:35

informatie en aflevering is keurig gegaan. Ik gebruik hem vooral voor in bed.
Ik denk dat het wel iets doet, maar ik had er meer van verwacht. Misschien komt het nog, maar mijn advies is verwacht geen wonderen als je een slechte slaper bent.

Martha - 28-05-2018 22:06

Heb deze mat onder mijn laptop liggen
Werk een stuk relexter bedankt

Heike Schulze - 05-03-2018 16:30

Liebe Frau Vercammen,

nachdem ich nun an mehreren Menschen die Erdungsprodukte getestet habe, sollen Sie jetzt meinen Erfahrungsbericht bekommen.


Ich hatte das gro√üe Erdungslaken aus meiner ersten Bestellung meinem Freund gegeben, der die Liegefl√§che seines Bettes damit vollst√§ndig bedeckt hat. Er bemerkte, dass er besser und tiefer schlafen kann. Tiefer Schlaf war bei ihm aufgrund seiner vielen Krankheitsgeschehen vorher kaum m√∂glich. Normalerweise hat er so laut geschnarcht, dass es durch die ganze Wohnung zu h√∂ren war. Nach einigen N√§chten auf dem Erdungslaken musste ich mein Ohr dicht an seine Schlafzimmert√ľr legen, um zu h√∂ren, ob er noch schl√§ft. Also das Schnarchen ist sehr viel leiser geworden und er f√ľhlt sich dementsprechend auch ausgeruhter und vitaler.

Er hatte auch nach kurzer Zeit das Gef√ľhl, dass seine Arme l√§nger w√ľrden. Da muss sich demnach eine Verspannung im Nacken- und Schulterbereich gel√∂st haben. Er meinte auch, dass sich an seinen Ohren etwas zum Positiven bewegt. Er klagte schon seit geraumer Zeit √ľber Ohrprobleme. Wir haben beide, nachdem wir die Laken und Matten bekommen hatten, je eine Matte an den Esstisch und an den PC gelegt und uns sozusagen von Erdungsprodukt zu Erdungsprodukt durch die Wohnung bewegt.

-------------

Ein Laken hatten wir zum Weihnachtsbesuch zu seiner 92j√§hrigen Mutter mitgenommen, die frisch aus dem Krankenhaus gekommen und dementsprechend gesundheitlich noch sehr angeschlagen war. Wir haben ihr das Laken auf den Sessel gelegt und nach kurzer Zeit fanden wir beide, dass sie regelrecht aufbl√ľhte. Pl√∂tzlich war sie wieder so wie vor dem Krankenhausbesuch - nicht mehr so wehleidig und sehr redselig. Auch ihre Augen strahlten mehr. Leider wollte sie nicht wahr haben, dass das Laken ihr gut tut...

-------------

Als ich im neuen Jahr vom Besuch bei meinem Freund wieder nach Hause kam und meine 71j√§hrige Nachbarin (Sie hat u. a. Diabetes.) mir erz√§hlte, dass es ihr Weihnachten nicht so gut ging und dass sie wieder umgekippt war, fragte ich sie, ob sie Lust h√§tte, ein bisschen ges√ľnder zu sein. Es war g√∂ttlich: Zun√§chst erschreckte sie sich, dann entstand eine Pause. Das war die Gelegenheit: Ich erz√§hlte ihr von den Erdungsprodukten und meinen Erfahrungen damit. Sie zeigte sich interessiert und nachdem ich einige Tage sp√§ter nochmal nachfragte, durfte ich ihr ein Laken und eine Matte bestellen. Ich habe ihr beides angeschlossen und ihr Einiges dazu erkl√§rt und immer wieder nachgefragt, wie es ihr damit geht.

Ergebnis: Sie schlief vom ersten Tag an viel besser. Eine Woche sp√§ter sagte sie mir, sie schlafe zu gut und zu lange. Fakt ist, dass ich bei ihr sehr gut sehen kann, dass sie sehr viel weicher im Gesicht aussieht, entspannter und vitaler geworden ist, keine Erk√§ltungen hatte (!!!) und sie ist auch nicht mehr umgekippt. Fr√ľher ist sie mittags essen gegangen. Jetzt hat sie den Elan, ihr Essen wieder selbst zu kochen. Und ich komme viel besser mit ihr klar als fr√ľher.

------------

Bei mir selbst war es so, dass ich schon nach kurzer Zeit merkte, wie sich die Erdungsprodukte quasi durch meinen R√ľcken durcharbeiten. Ich hatte mein Leben lang mehr oder weniger mit R√ľckenschmerzen zu tun, habe sehr viel daran gearbeitet mit K√∂rpertherapien etc. und kann jetzt, mit 55 Jahren, sagen, dass mein R√ľcken sich besser anf√ľhlt als mit 25. Ich hatte ca. 1 Woche, nachdem ich die Erdungsprodukte anwendete, eine Phase, da schlief ich wirklich sehr lange (10 - 12 h) und hatte eine rege Blasent√§tigkeit in der Nacht.

Dann kam eine Erk√§ltungsphase, die aber anders war, als ich Erk√§ltung sonst kannte - ohne diese Ersch√∂pfungssymptome, also nicht so anstrengend wie sonst. Es war wie eine Reinigung des Kopfes (Nase, Rachen) und der Lunge (diese Phase dauerte einige Wochen, dabei habe ich normalerweise keine Lungenprobleme). Meine Schlafl√§nge normalisierte sich auch wieder. Ich bemerkte, dass ich, wenn ich in der Nacht wach wurde, immer √∂fter mein Kopfkissen weglegte und mit dem Kopf dadurch dichter auf dem Erdungslaken schlief. Das befl√ľgelt meine Tr√§ume und meine Inspiration - immer noch. Und auch in der Meditation m√∂chte ich es nicht mehr missen, meine F√ľ√üe auf der Erdungsmatte zu haben.

-----------

Ich habe auch w√§hrend der Hustenphase mit 2 Erdungslaken experimentiert. Andere Anbieter haben ja einen Schlafsack im Angebot und ich dachte mir, nun, wo ich 2 Erdungslaken habe, kann ich ja auch mal eins zwischen Bettbezug und Bettdecke packen, so dass die Erdung von der Vorder- und R√ľckseite kommt. Das hat sehr gut getan. Also: Einen Schlafsack in Ihre Produktpalette aufzunehmen, w√§re vielleicht auch noch interessant.

Henk - 01-02-2018 16:22

25-1-2018 15:47

de mat voelt prettig aan, ik gebruik hem onder de laptop, als meditatiematje; ook bij staande meditatie en in bed en het voelt goed... ik word er rustiger van.

Roos - 01-02-2018 16:21

18-1-2018 08:51

In eerste instantie gebruikte ik de mat onder de voeten terwijl ik werkte achter mijn laptop, tot ik erachter kwam dat mijn laptop (wanneer aan de stroom) niet goed aarde. Dit veroorzaakte vervelende tintelingen in de toppen van mijn vingers tijdens het gebruik van de trackpad (macbook) bijvoorbeeld. De mat ligt nu onder mijn laptop en sinds dien geen last meer van de tinteling. De bestelling was snel binnen en makkelijk aan te sluiten, in mijn geval aan de radiator vanwege het ontbreken van aarde stopcontacten. Bedankt!

Lisa Debontridder - 01-02-2018 16:21

15-1-2018 08:08

Het product was me aangeprezen door een kennis en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Het was een zeer snelle en correcte levering en ook over het product zelf ben ik zeer tevreden. Ik wil u dus graag bedanken voor de snelle en goede dienstverlening.

Verbeek - 01-02-2018 16:20

6-12-2017 11:33

Heb het idee dat het nu rustiger is aan de PC en minder spierpijn lijkt wel

alma - 01-02-2018 16:20

24-10-2017 12:38

ik gebruik dit matje op mijn shiatsu behandel tafel en merk dat mijn cli√ęnten beter ontspannen.

Fred - 01-02-2018 16:20

27-9-2017 16:58

Werkt goed. Heb er nu 2, 1 voor bij de computer en tv, en gebruik er 1 bij het mediteren.

Monique - 01-02-2018 16:19

11-9-2017 08:29

super! Ik gebruik de mat onder de computer en heb veel minder spanning in mijn handen.

Anonymous - 01-02-2018 16:19

16-8-2017 12:09

veel minder last van koude voeten, gebruik de mat altijd met blote voeten en als ik daarna ga lopen voelt het alsof meer oppervlak van mijn voetzool contact maakt met aarde.

Johan - 01-02-2018 16:19

6-7-2017 22:36

dit matje ligt bij ons vast in de bureau waar zowat de meeste spanning in de lucht hangt in huis. We hebben deze verbonden met een aardpin aan één van de wandstopcontacten. Als we voor de pc zitten zijn we met onze voeten zo helemaal met de aarde verbonden. Ik voelde meteen in m'n benen allerlei tintelingen van spanning die afgeleid wordt en tegelijk het gevoel energie terug te krijgen, waardoor ik veel langer achtereen aan de pc kan werken zonder echt moe te worden als ik het vergelijk met vroeger. Een super aanrader dus!

Marielle - 01-02-2018 16:18

12-6-2017 20:57

Ik kan me veel beter concentreren en voel me veel minder vermoeid!

Patrick - 01-02-2018 16:18

27-3-2017 14:22

ik gebruik het matje als ik op de computer werk ( en dit is veel ) en voel toch na al die tijd dat ik minder spanningen in mijn buik heb !! Aansluiten op de aarding van een stopcontact en hupsakee
Nogmaals bedankt voor dit product

RvM - 01-02-2018 16:17

24-3-2017 18:54

Ik gebruik het matje in bed. Ik slaap beter en snurk minder.
Prima oplossing.

Joseph - 01-02-2018 16:17

27-12-2016 19:00

Geen idee of het helpt. Meestal merk ik er niet veel van. Als ik er met blote voeten op zit lijken m'n voeten soms wat warmer te worden, of zelfs te gaan tintelen. Ik heb voornamelijk het idee, dat het gebruiken van zo'n matje er voor zorgt, dat ik wat meer met m'n aandacht bij m'n voeten ben, en dat is zo wie zo goed, en heeft een uitwerking. Bij koud weer is het een soort isolatie tegen de koude vloer.

Upasevanam and Mahanidhi from Milano - 01-02-2018 16:16

2-12-2016 11:42

Hi Helene,
from the other mail they say me that you asked for what we think about
product. we think great and I will relate all here.

I think better not repeat same things as they say, so I have something
new to say. here:


We stayed anyway well, no problems, but we discovered that grounding is
indispensable in life of all beings, we read and watch much to
understand enough the real truth, obvious truth, that be grounded as
much as possible give health and life.
only then we discovered, with sheet and mat, that we could stay even
better. and one thing that we discovered, with great joy, is that our
meditations improved dramatically. we use to meditate morning and
evening, and doing it on the mat, after 15 years practising, is
definitely easier. we feel the energy of the earth during meditation
that helps considerably to quiet the mind and so enter into a great
peaceful state of stillness, not easy to obtain.
we are of the idea that the meditation-work that people has done in the
past and present-of course grounded- is felt from all beings that
meditate on the same Earth because we connect with the same energy. and
consciousness of Mother Earth helps people who are connecting with her
deeply.
We feel all this so strongly.
so , we stay better phisically, emotionally and psichically. this is not
a little thing. earthing changed our life, and we stay connected as much
as possible. we do not miss a night without sheet, and try to have a
walk on the grass at least every 2 days.
Upasevanam and Mahanidhi from Milano, Italy

Sander van Beek - 01-02-2018 16:15

29-11-2016 08:34

Werkt prima, vooral in tijden van wereldwijde elektrosmog. De werking op het stopcontact vind ik niet zo prettig. Hij hangt nu met een tentharing aan de koperen verwarmingsbuis-koppeling :) Het zou fijner wezen als het bevestigen vanuit slaapkamer naar gewone aarde vergemakkelijkt zou kunnen worden.

hannie - 01-02-2018 16:15

20-11-2016 11:22

Fijn en flexibel matje. Ik gebruik hem voor als ik met mijn computer aan het werk ben (heel vaak). Het geeft me het gevoel dat ik ook beter bestand ben tegen de straling en dat ik gevoed wordt door de aarde. Voel me minder vermoeid.Hij is verbonden aan de ongeverfde verwarmingspijp

Jolande - 01-02-2018 16:14

17-11-2016 15:41

Al vanaf de eerste nacht merkbaar ontlading in mijn lichaam. Ik moest er wel aan wennen dat het matje vrij hard is onder mijn hakken van mijn voet. Ben daar inmiddels aan gewend.
Ik heb het matje bevestig aan een koperdraadje om de (ongeverfde) verwarmingsbuis heen. Werkt uitstekend!

Joris - 01-02-2018 16:14

30-9-2016 09:23

Een maand geleden deze mat aangeschaft wegens langdurige vermoeidheid. Enkele keren gebruikt achter de laptop daarna vast in bed gelegd.

Voorlopig nog niet veel gemerkt, heb de indruk meer vermoeid te zijn. Desondanks geloof ik dat het principe werkt en ga ik de tip van Karen eens toepassen om het gebruik stilaan op te bouwen overdag.

Karen - 01-02-2018 16:13

25-5-2016 19:39

Ik heb de aardingsmat nu en paar weken en ben heel blij met de aankoop. Sinds mijn aankoop ben ik er ook steeds meer over gaan lezen en ik was positief verrast dat het effect ook wetenschappelijk is aangetoond. Na 1 sessie van 40 minuten zijn er al veranderingen te zien in het bloed en het slapen op zo' n met of aardingslaken brengt onder andere je hormonen weer in balans en verlaagt ontstekingswaardes.

Ik vind het wel belangrijk om erbij te vermelden dat iedereen die geen optimale gezondheid heeft (herstel na ziekte, burnout,...) het gebruik beter rustig opbouwt. Ik heb zelf CVS en ben begonnen met 15min per dag. Na twee dagen werd ik juist meer moe en heb ik een dag overgeslagen. Daarna weer 15min en opgebouwd naar 3u per dag terwijl ik in de zetel zat. Eens ik me er heel goed bijvoelde ben ik de mat 's nachts gaan gebruiken. Na een paar nachten voelde ik me er steeds beter bij. Ik stel mijn bedtijd minder uit en het geeft mij een ontspannen gevoel. Ik ben heel benieuwd naar het effect binnen een aantal weken.

Bij de mensen die er dus niet lekker op slapen denk ik dat de verandering voor hun lichaam waarschijnlijk ook iets te snel gaat. Het is heel gezond en natuurlijk maar voor je lichaam kan het wel heel veel teweegbrengen op korte tijd.

Hanneke Verhulst - 01-02-2018 16:13

24-5-2016 14:11

Met mijn voeten op de aardingsmat krijg ik ter plekke warme pootjes. juist wanneer ik mijn sokken uitdoe. Al metend met de voltmeter kon ik ook zien dat het voltage zonder sokken veel lager uitpakte dan met sokken. Op het matje zitten of ertegen leunen (wanneer ik mijn voeten wil optrekken, omdat ik me daar comfortabel bij voel) heeft bij mij ook pas zin (vermindering voltage) wanneer ik het met de blote huid raak.Dat is wel wat lastig, omdat ik niet perse graag naakt achter mijn computer zit en het matje ook niet zo makkelijk noch prettig onder mijn trui te krijgen is. Heeft iemand hier nog tips voor?

Ema - 01-02-2018 16:12

17-5-2016 07:59

After hearing the very interesting testimonies on earthing, I purchased a mat and a voltmeter.
They arrived very quickly, a day where I was ill in bed (flue), so I tested it straight away and it helped to recover quickly.
In the beginning I was feeling tickling in the head, and slowly I got used to the mat and don't feel it anymore. I put it on my bed under the fitted sheet, and it helps me to sleep, or put my fieet on it during the day. Living in a building I connect it to the electrical outlet or to the radiator which is also grounded.
The voltmeter is very useful to check that it works well with the outlet and the radiator and under the fitted sheet (slight diffence compared to direct contact).
I appreciated the help of the quick clear answers received when ordering.

Ema

dirkjan - 01-02-2018 16:11

13-5-2016 19:41

Gebruikte de mat in bed, maar kon niet slapen. Nogmaals geprobeerd, zelfde resultaat. Doet dus wel wat, maar niet wat ik had gehoopt: beter slapen.

Marianne - 01-02-2018 16:11

1-4-2016 23:10

Ik heb een aardingslaken in bed en deze mat s avonds in de zetel. Ben er heel tevreden van en voel een enorm verschil in aarding. Goed product voor goede prijs. In het begin dacht ik dat dit niet zou werken, maar het werkt wel degelijk! Zeker als ik met de tablet s avonds op de schoot zit.

marianne Janson - 01-02-2018 16:10

30-3-2016 16:29

Gelijk 3 aardingsmatten geplaatst, heerlijk op de bank voor de TV, en één voor de PC en één in bed!
De meter erbij besteld om mijzelf echt te overtuigen dat het werkt!
En ja hoor, was ff uitzoeken met de meter maar als je t door hebt, heb je t door!.............zelf de 2 teckels gaan op de mat liggen hihi, dat is toch wel bizar!
Dus kortom.erg blij er mee!!!
Wie weet komt er nog wel meer.............

D - 01-02-2018 16:09

29-3-2016 21:36

Ben toch verrast dat het werkt, als ik van tijd tot tijd mijn voeten erop plaats terwijl ik aan mijn bureau zit dan komt er een ontspannen gevoel vanuit mijn voeten en benen. Ga hem toch weer vaker gebruiken, kan alleen maar goed zijn!

marianne - 01-02-2018 16:09

23-3-2016 18:38

3 matjes aangeschaft, heerlijk ontspannen op de bank, achter mijn pc en in bed!

Tina Nummerdor - 01-02-2018 16:08

13-3-2016 15:27

Deze aardingsmat heeft zijn nut voor mij bewezen, ik gebruik hem niet alleen onder de computer maar ik neem hem ook mee als ik naar mijn chalet in Drenthe ga, waar ik op vijf meter voor de chalet een wifi punt heb staan. Voorheen deed ik geen oog dicht als ik in bed lag en had ook last van hartkloppingen. Vanaf het moment dat ik de aardingsmat in mijn bed heb gelegd slaap ik daar weer normaal en wordt uitgerust wakker. Ook hoef ik er s'nachts niet meer zo vaak uit om te plassen. Dit pracht product zou iedereen in zijn bezit moeten hebben, want straling is overal om ons heen, helaas.

Karin - 01-02-2018 16:07

28-1-2016 12:10

Al een tijd was ik aan het herstellen van een burn-out. Langzaam maar zeker ging het vooruit. Tot ik afgelopen najaar bleef steken en eigenlijk achteruit ging. Veel spanning in de schouders, slecht slapen en vele vage klachten. Dat terwijl er eigenlijk geen stress was.

Op dat moment kwam het principe van aarding op mijn pad en ik besefte me dat ik midden in een appartementen complex met alle WiFi en andere straling en electrische velden continue onder spanning sta. De badkamer was mijn favoriete plek. Omdat deze geaard was realiseerde ik me later.
Nuchter als ik ben had ik wel mijn bedenkingen, maar om uit te proberen toch een matje aangeschaft. Ik gebruik het bij de computer, op de bank als ik lees of tv kijk en ik leg het aan het voeteneind in mijn bed. Het is wel wat heen en weer gesleep. Het eerste wat me opviel was dat ik geen koude voeten meer had. Ik hou ervan om op blote voeten in huis te lopen, ook als het binnen koud is, maar dat leverde problemen op met inslapen omdat mijn voeten dan te koud waren en niet op wilden warmen. Sinds het matje heb ik warme voeten!
Later viel me op dat ik makkelijker in slaap val en minder vaak wakker word gedurende de nacht. Spanning is grotendeels uit mijn schouders verdwenen. Opvallend is ook dat mijn tandvlees niet meer bloedt tijdens het poetsen. Alles geprobeerd om dit te stoppen en niets hielp. Sind ik het matje gebruik is dit gestopt.

Ik heb het natuurlijk wel gecontroleerd met een multimeter. Het verschil is schokkend. Zonder matje meet ik 2 volt spanning in mijn lijf als ik bij de computer zit.

Ik blijf nuchter en kijk nog een tijdje aan of er geen placebo effect is. Maar als de financien het toelaten ga ik zeker ook een laken aanschaffen. het heen en weer zeulen van het matje is toch niet zo handig.

De lengte van het snoer (3,6) meter is helaas veel te kort. In mijn appartement is er alleen een goed aarde punt in de keuken en in de meterkast.

Gwen - 01-02-2018 16:07

21-1-2016 13:43

Allereerst complimenten voor dit bedrijf qua bereikbaarheid en communicatie. Ze nemen gelijk op en reageren ook gelijk op e-mails. Heel fijn. De producten worden goed en snel geleverd, top!

Verder over de producten, we hebben aardingsmatjes en kussen-hoeslakens. Mijn zoon van 11 zegt dat hij sinds het kussensloop veel beter slaapt en ook eerder in slaap valt. Ikzelf was al een goede slaper en bij mij werkte het juist averechts. Ik sliep met het kussensloop zo diep dat ik haast niet wakker kon worden en vervolgens had ik opeens last van een ochtendhumeur, omdat het een paar uur duurde voordat ik me weer lekker voelde. Verder kan ik het kussensloop heel duidelijk voelen met de binnenkant van mijn polsen (vooral na douchen), dus het is geen illusie Bigbro hieronder! Ik voel het dan prikken (net als bij een wollen trui) en zodra ik met mijn hele hand contact maakte met het k.sloop, wordt het prikken minder - gaat het weg. Ik kon daar iedere avond wat mee spelen. Wellicht komt dit doordat we op een waterbed slapen en de voltage daar nogal hoog ligt (gemeten: 14 volt). Enfin, ik heb 9 nachten op het kussensloop geslapen en toen was ik er helemaal klaar mee. Ik heb 'm vervolgens verplaatst naar mijn voeten en vanaf dat moment was het probleem van te diep slapen weer weg. Een keer had ik mijn benen net geschoren en toen had ik wederom last van het prikken bij mijn benen. Ik werd er zelfs wakker van, dus dat was heel vervelend. Maar dat was eenmalig. Wel weet je dan dat het sloop dus wel degelijk werkt en dat er dus heel veel spanning in mijn lijf zou zitten wat er nu uitstroomt. Ook merk ik dat het snurken inderdaad weggaat of sterk vermindert met het kussensloop (mijn man snurk). Op het moment dat hij snurkt, kan ik zo'n kussensloop tegen 'm aanduwen en dan merk je gelijk dat de ademhaling rustiger wordt. Heel bijzonder. De aardingsmatjes gebruik ik bij de computer. Ik heb het idee dat ik minder vermoeid ben aan het einde van de dag, voor de rest merk ik niet zoveel van het matje. Ik heb nog steeds ijskoude handen, daar helpt het matje niet tegen, helaas! Ik kan het matje wel meten met de voltmeter, ik heb ze dus goed aangesloten. In het begin heb ik het matje bij mijn voeten gebruikt, maar dat ligt niet lekker op zo'n foam-ding.

We hebben overigens geen aarden-stopcontacten boven, dus hebben we de k.slopen aangesloten op de radiatoren. Even een stroomdraad om de buis van de radiator gewikkeld en vervolgens naar ons bed laten lopen. Werkt goed, aldus de voltmeter.

Voor de rest had ik 3 klachten in mijn lijf, onderrug,nek/arm en onder mijn voeten. Alleen de pijn onder mijn voeten is weg. De andere problemen gingen niet weg, daar heeft een Osteopaat mij vervolgens wel heel goed mee kunnen helpen.

Ingrid - 01-02-2018 16:06

14-1-2016 17:22

Ik kan de mat nog niet echt goed beoordelen. Ik heb er in het begin geprobeerd mee te slapen, maar ik sliep slechter en moest veel vaker 's nachts naar het toilet. Wellicht zijn mijn klachten in eerste instantie verergerd ( ik heb CVS/Bijnieruitputting) alhoewel ik niet minder energie ervaarde, sliep ik er echt slecht op.
Na 3 of 4 dagen heb ik besloten het alleen bij de computer te gebruiken, ik kan niet echt zeggen of ik verschil bemerk. Hopelijk werkt het in ieder geval tegen de straling, maar dat kan ik zelf niet meten....
Sommige zeggen geen koude handen meer te hebben als ze het bij de computer gebruiken, daar merk ik eerlijk gezegd ook niets van.
Ik wacht het nog af, blijf hem toch gewoon doorgebruiken!

Marianne - 01-02-2018 16:06

11-1-2016 13:11

Aardingsmatje bij de computer maakt voor mij het grootste verschil dat ik geen koude handen meer heb. Alleen al omdat het bureau zo koud aanvoelt, is het matje prettig. Verder heb ik een laken in bed en een kussensloop. Ik heb de indruk dat ik beter doorslaap en warmer ben. De spullen zijn overigens heel snel en netjes opgestuurd. Top!

Joke - 01-02-2018 14:58

27-12-2015 14:01

Mijn sceptische partner was zeer verrast en positief na een nacht met de voetjes op de aardingsmat; hij sliep snel in, sliep diep en ononderbroken de hele nacht door. Terwijl het gewoonlijk lang duurt voor hij inslaapt en hij een zeer lichte slaper is. Hij vergeleek het effect met een slaappil. Zelf ben ik ook zeer tevreden; lekker warme voeten en diep slapen. Voor een iets beter bereik mocht het snoertje van mij iets langer zijn.

Sandra - 01-02-2018 14:58

15-12-2015 12:55

Op aanraden van osteopaat aardingsmat in huis gehaald. Slaap veel beter, minder last van koude voeten,.. En het lijkt ook mijn genezing van burn out te bevorderen!

Guus - 01-02-2018 14:57

8-12-2015 16:58

De aardingsmat bevalt prima. We merken dat het 't beste is, om de mat te aarden met een pin buiten in de grond.

Leo - 01-02-2018 14:57

1-12-2015 13:59

Eerste aankoop Aardingsmat, 2 weken in gebruik, ook aan het voeteinden in bed. Verschil vooral in bed goed merkbaar. Ik slaap beter en dieper. Nu ook kussensloop besteld en extra aardingsmat.

Elfi - 01-02-2018 14:56

12-11-2015 11:54

Ik gebruik de mat tijdens mijn werkuren achter de PC. Deze ligt dan onder mijn toetsenbord. Sinds ik dit doe, heb ik geen last meer van gespannen schouders en ik ga onvermoeid naar huis. Mijn kinderen merken duidelijk het verschil: ik ben veel minder moe en heb meer geduld! Super tevreden! Een aanrader!('s Nachts slaap ik ook op een aardingslaken)

E. - 01-02-2018 14:55

30-10-2015 19:09

Ik voel me bekocht, mat doet helemaal niks, geen enkel verschil te voelen. 30 euro armer, een illusie rijker.

Jan - 01-02-2018 14:55

30-9-2015 12:03

Heb er intussen 4 in huis liggen.
Grandioos produkt. Als je eenmaal snapt wat het nut van aarden is en als je eenmaal gevoeld hebt wat een verschil dit maakt in je welbevinden ... dan kan en wil je niet anders meer. Daarnaast is het eigenlijk een eenmalige aanschaf. Bij normaal gebruik zullen de matten niet kapot gaan en heb je ze voor de rest van je leven. Geen geld ... als je het zo bekijkt. Een aanrader dus.

Desiree - 01-02-2018 14:54

27-9-2015 15:48

De mat leg ik s'avonds op de bank, benen er op en ik kom weer helemaal tot rust, de spanning verdwijnt uit mijn lijf. Ik ben heel tevreden.

Wiel Vloet - 01-02-2018 14:54

19-8-2015 11:38

Veel beter slapen op de mat en ook aan de pc onder het toetsen bord en mijn hand op de mat ik heb me voor en na de aanschaffing laten meten . sind ik de mat gebruik een enorm verschil.heel tevreden.

Diamond - 01-02-2018 14:53

18-8-2015 19:38

We gebruiken 2 matten 1 in bed 1 in de kamer ze werken prima.
Heb ook de meting gedaan geeft een enorm verschil.
Bij spierpijn of hoofdpijn of spanning ga ik direct op de mat met de voeten en voel de spanning weg zakken.Ook nu net na het avondeten even de voeten op de mat ontspant al.Heb er al meerdere besteld voor familie.

bianca - 01-02-2018 14:53

2-7-2015 11:37

De mat heb ik in bed liggen, ik merk dat ik rustiger slaap, minder vaak wakker ben, en voel me uitgeruster.

steven - 01-02-2018 14:52

9-6-2015 20:25

De aardingsmat gebruiken we voor ons zoontje van anderhalf jaar oud. We leggen dit onder zijn hoeslaken zodat hij erop kan slapen. De bevindingen zijn dat hij beter slaapt en dat de rode irritatie plekjes in zijn gezichtje zijn verdwenen. We kunnen deze producten dus echt aanraden aan iedereen of je nu iets mankeert of niet het is sowieso goed voor je.

Bigbro - 01-02-2018 14:52

14-5-2015 12:03

Het verschil is subtiel. Als je goed voelt dan heb ik de indruk dat je een klein beetje stroom door je vingers voelt gaan. Maar dit kan illusie zijn. Wel heb ik de indruk dat het iets helpt. Ik heb de mat op mijn werk neergelegd onder mijn toetsenbord. Ik werk in een omgevin met veel routers wifisignalen en electrische apparaten. Door de mat is mijn stroomgeleiding afgenomen van 3volt naar 0,3 volt op het werk.

Jagadisa en Premalata Feenstra - 01-02-2018 14:51

2-5-2015 16:48

Een aantal weken geleden 2 aardingslakens 90 x 200 aangeschaft. Aanvankelijk hadden we lakens onder het hoeslaken gelegd, maar dat werkte , naar ons idee, niet zo goed. We hebben thans het laken op het hoeslaken gelegd en het gaat uitstekend. We slapen beter en smorgens worden we uitgerust wakker. Heerlijk! Ik ga nu nog een aantal aardingsmatten bestellen. Twee om je voeten op te plaatsen tijdens het TV kijken, (doen we trouwens heel weinig) en één voor mijn meditatiestoel. Ben ik heerlijk geaard tijdens het mediteren.

Linda - 01-02-2018 14:51

15-3-2015 23:05

Ik gebruik de aardingsmat nu 4 weken en heb deze aan het voeteneinde in mijn bed liggen. Sinds ik de aardingsmat gebruik heb ik veel minder spanning in mijn lijf. Ik voel me lekkerder in mijn vel, ik overweeg nog een mat aan te schaffen om te kijken hoe mijn kinderen hierop reageren. Voor mij is het een super product, want ik had al vanalles geprobeerd om van mijn klachten af te komen en nu is het begin gemaakt.

Anonymous - 01-02-2018 14:50

5-2-2015 23:31

31/12 heb ik m'n aardingsmatje besteld en 2/1 werd het al geleverd. Wat een service ! Ik gebruik het matje in bed, ligt aan m'n voeten. Ik slaap veel rustiger en word niet zo dikwijls wakker. Mijn voeten zoeken het matje en voel dan een golf van rust. Heb onlangs nog een matje bijbesteld om mee naar het werk te nemen. Lees ook veel lof over het matje onder het klavier. Volgende aankoop een laken? Wie weet! Bedankt voor de goeie service !!!!!

jacques - 01-02-2018 14:50

5-2-2015 12:26

De aardingsmat kan ik van harte aanbevelen, onze katten, die er niet van weg te slaan zijn, trouwens ook. Als muismat lijkt het alsof je rustiger en minder vermoeid de dag doorkomt. Wanneer ik er met de voeten op slaap, is de slaap vaster langer en rustiger. Ik zou wel aanraden er een stopcontact tester bij te nemen. Veel stopcontacten blijken niet geaard te zijn.

Monique - 01-02-2018 14:49

30-12-2014 21:38

Hele fijne aardingsmat, gemakkelijk ook omdat het prima als muismat te gebruiken is, niet statisch is en dus geen stof aantrekt, niet plakt zodat je makkelijk kan schuiven op je bureau, en de werking natuurlijk: aanrader!

Angelique - 01-02-2018 14:49

24-12-2014 15:13

Goede service, snelle bezorging, goed verpakt.
Ik heb het matje nu een maand en gebruik het overal bij. Gezien mijn overgevoeligheid voor straling, voornamelijk wifi tablets en opladers, neem ik hem trouw mee naar mijn werk en gebruik ik het bij mijn computer. Ik ben veel minder moe aan het eind van een werkdag. Thuis ligt het op de bankleuning om af en toe vrij van straling te zijn. Als ik s'avonds naar bed ga kruipt de hond ertegen aan. Die is weer actiever en zijn lopende traanoogjes van de allergien zijn een stuk minder.
Ik overweeg ook een matje speciaal voor de autostoelzitting aan te schaffen, jammer dat deze niet via "aard jezelf" te koop zijn.
Naast het matje slaap ik op het laken.

Carolien - 01-02-2018 14:48

22-12-2014 12:13

Service vind ik fijn en persoonlijk. De aardingsmat vind ik goed aardend en prettig in gebruik. Vooral ook bij de computer en voor de televisie. Nadeel is dat voeten ondanks het aarden wat kouder worden (en dus een dekentje nodig is).

Iris - 01-02-2018 14:48

5-10-2014 14:48

Goede service en communicatie. Nadat de eerste zending niet was aangekomen, werd er zonder problemen een nieuwe mat verstuurd. Er wordt snel gereageerd op de mail.
Wat betreft de aardingsmat: qua kwaliteit van slaap merk ik geen bijzondere dingen, wel heb ik na ca 6 weken gebruik minder last van mijn lijf bij het opstaan. Ik heb minder gewrichtspijn en ben minder stijf.

Geleleens Jean-Pierre - 01-02-2018 14:47

4-8-2014 14:46

De aarding mat en laken is uitstekend.
Sedert ik het gebruik, is mijn gezond heid stukken verbeterd

Gonnie - 01-02-2018 14:47

5-7-2014 11:19

Ben extreem gevoelig voor elektriciteit, dankzij dit matje kan ik tóch even achter de computer.
Geweldig!

hannah - 01-02-2018 14:46

9-6-2014 10:01

We zijn begonnen met een aardingslaken, het ligt dwars over het voeteneind en we slapen aanmerkelijk beter sindsdien. Het voelt gelijk aan slapen in het tuinhuisje van onze moestuin waar geen elektriciteit is of aan slepen in een tentje. Met de multimeter hebben we het verschil tussen geaard en ongeaard slapen kunnen meten maar het is zeker ook direct voelbaar. Daarna hebben we 3 aardingsmatjes aangeschaft. We hebben er elk eentje bij onze laptop in gebruik. Mijn vriend als voetenmatje en ik rust er met mijn armen op en gebruik het als muismat. Ook ligt er eentje op de plek waar we tv kijken. We kunnen het wegvloeien van het te hoge voltage in ons lijf voelen zodra we contact maken met het matje. Omdat we slechts op de benedenverdieping over geaarde stopcontacten beschikken hebben we het laken en de matjes aan radiatorbuizen bevestigd met het de bijgeleverde koperen klemmetjes. Die zaten wat ruim om de buizen, maar met wat koperdraad ertussen dat uit een Electra snoer kwam, konden we een goede verbinding maken, die we hebben gecontroleerd met de multimeter. We zijn zeer tevreden over de producten, die we van harte kunnen aanbevelen en over de service. De gebruiksaanwijzingen op de site zijn erg duidelijk.

Kelly - 01-02-2018 14:46

25-4-2014 21:48

Goede service!

Kan persoonlijk niet spreken van miraculeuze verbeteringen. Maar in geval van gezondheidsproblemen ga ik ervan uit dat alle kleine beetjes helpen. Ik blijf het matje zeker gebruiken als bescherming en ondersteuning van herstel.

Nadia van Kampen - 01-02-2018 14:46

1-4-2014 12:26

Ik gebruik dit matje regelmatig ik leg het aan mijn voeten of ik zit er op. Ik gebruik het ook voor joga en als ik mijn energie tot in mijn voeten voel stromen, voel ik me er ook heel rustig bij worden. Dank je wel voor de service en ook om de nodige tijd te geven vooraleer een verzoek tot een review op te sturen.

Joska - 01-02-2018 14:45

12-12-2013 20:35

Nadat ik de aardingsmat binnenkreeg ben ik eerst maar eens met een multimeter gaan meten. Oef, dat was best schrikken….. Achter mijn laptop (aan de stekker en met wifi) gierde er zo maar 14 volt door mijn lijf! Met sokken op de aardingsmat wist ik dit terug te brengen tot 0,6 volt. Duidelijk dat de mat zijn werk doet! ’s Nachts mag hij aan mijn voeteneind liggen.
Nog veel leuker dan het meetwerk zijn de dingen die er fysiek gebeurde na een ruim week aarden.
-Bijna geen koude voeten meer, doorbloeding wordt beter! Vanwege een handicap beweeg ik weinig en dan zijn koude voeten een gevolg.
-Geen last meer van ‚Äúdooie vingers‚ÄĚ oftewel syndroom van Raynaud.
-Ik word uitgerust wakker vóór de wekker gaat. In de wintermaanden is dat voor mij echt bijzonder!
-Slaap beter (vaster) en ik droom meer.
Ben dus zeer tevreden over de aardingsmat en kan hem iedereen van harte aanbevelen!