Aardingslaken Aardingslaken Aardingslaken SOLD OUT: Earthing sheet 90 x 160 cm (35,5
Aardingslaken Aardingslaken Aardingslaken SOLD OUT: Earthing sheet 90 x 160 cm (35,5
SOLD OUT: Earthing sheet 90 x 160 cm (35,5" x 63") with cable 3,6 meter (12 ft)
64 Reviews | Add review
SOLD OUT: Earthing sheet made of cotton and silver fibre.

Default delivery time

discontinued

€ 59,90
€ 29,95
Price per piece

Stock :

Quantity: 
Order
 
SOLD OUT

You can choose between a paper and a plastic packaging. Please choose the option you want in the select box under the price.


Our earthing fabric contains 5% silver yarn. This is a conscious choice. On our FAQ page, you can read more about it.

Important: on the information page you will find documents with information about connecting and measuring. You can use these documents to determine whether you need additional accessories.

Important: for connecting your product to a UK-type socket you will need an earthed travel adapter. You will find one under 'Earthing Accessories'.
 

Order by:

Add review
Karien - 07-07-2022 09:27

Eindelijk na 35 jaar van mn slaapprobleem af, slaap nu vaak 8 uur in een ruk. ook geen last meer van extreme uitputting, en n restant depressie. Echt zn geld dubbel en dwars waard, goeie service ook, mail werd echt in no time beantwoord, vriendelijke mensen. TOP!

Dorien Rooth - 07-10-2021 11:43

Heel erg goed!! Lekker geaard slapen en nog warm ook!!!!

Anonymous - 07-10-2021 11:41

Supergoed en je wordt er fijn geaard van in bed en je krijgt t lekker warm!!!
Groeten, Dorien

Sabine H. - 28-12-2020 10:51

Wunderbar. Ich stehe seit langem wieder ohne RĂĽckenschmerzen auf.

Petra - 03-03-2020 12:57

Ik heb twee 1-persoons lakens besteld, omdat mijn man nogal onrustig slaapt en ik vaak wakker word omdat ik het warm heb. De lakens werden netjes en lekker snel geleverd, het zag er goed uit. Het was voor ons allebei even proberen wat het prettigste was. Voor mij was dat het laken overdwars bij mijn benen/voeten over het hoeslaken, bij mijn man gewoon in de lengte onder het hoeslaken. Ergens heb ik het gevoel dat je lichaam zelf aangeeft wat het beste is voor jou. Het hoeslaken van mijn man ligt altijd "vast" met lakenspanners, dus het aardingslaken eronder blijft dan vanzelf ook netjes liggen. Mijn laken ligt los over het hoeslaken en ik vind dat best fijn, ik vind het niet vervelend en het schuift niet erg, omdat ik veel rustiger slaap. Mijn man slaapt ook veel rustiger. Hij praat niet meer in zijn slaap en snurkt ook bijna niet meer. Ik slaap hierdoor ook lekkerder en met laken ook meer ontspannen. Ik word nu nog maar 1 keer per nacht wakker (en vervolgens ook snel weer te slapen) ipv meerdere keren per nacht omdat ik niet lekker lig en het te warm heb. Dat is echt een verademing, gewoon weer eens doorslapen. Je wordt toch meer ontspannen wakker. Het is eigenlijk best fijn zo. Die ontspanning merken we allebei, we staan nu tenminste op zonder stijve spieren. Wij gebruiken de lakens nog niet zo lang, maar het heeft ons tot nu toe alleen maar positieve veranderingen gebracht. Dat is toch altijd een beetje afwachten, want ik heb ook de minder positieve reacties gelezen over het laken. Wassen van het laken is overigens ook geen probleem, we doen het volgens de instructies die we hebben gekregen en dat gaat goed. Ze zijn ook snel droog, wat vooral in de winter heel fijn is als je het laken binnen moet laten drogen. Al met al zijn we erg tevreden en willen we niet meer zonder slapen. Ik zou willen dat ik dit 20 jaar eerder had ontdekt!

Margriet - 14-10-2019 16:39

Zeer effectief om in de auto te plaatsen, nu rij ik ook geaard. Fantastisch!

Dirk - 17-08-2019 13:06

Na veel gelezen te hebben van zowel de voor als tegenstanders, toch zelf uitproberen. De eerste week ging natuurlijk goed want het placebo effect is ook hier aanwezig. Ik denk beter te slapen en denk minder spierklachten te hebben. Na twee weken met, op vakantie zonder. De natuur in en fysiek actief. Zonder laken ook minder spierklachten en slaap als een roos. Terug thuis weer twee weken met. Ik merk geen verschil de eerste dagen. Slaap goed, weinig spier klachten. Na enkele dagen komen de spierklachten weer terug, slaap slechter, meer onrust in de benen. Ook alle andere claims als vermindering van eczeem en minder snurken kan ik niet ontdekken. Geen verschil met of zonder laken, behalve dat het irritant is dat het laken snel verschuift en hobbels creeert onder mijn laken. Dus toch placebo? Ik denk het wel, maar dat is niet erg, want ook placebo heeft een werking die te waarderen is. Voor mij alleen niet. Ik vind het dus jammer van het geld en moet toegeven dat stichting skepsis in deze gelijk had voor mij.

Gudrun - 30-04-2019 21:27

Perfekt, besser geht nicht,
nach 20 Minuten daraufliegen sind alle Probleme behoben,
sehr entspannend, ich liebe es,
je länger und öfter benutzt ( auch zwischendurch auf der Couch beim Lesen - TV - Besuch ) um so verbesserter der Allgemeinzustand.
Top auch auf Reisen in Hotels wo grundsätzlich alle E-Leitungen im Bettbereich gebündelt sind.
Habe auch Gästebetten damit ausgestattet und Außen-Korb-Couch.

Marielle - 12-04-2019 18:00

Ik heb het laken nu ruim een maand. In het begin merkte ik er niet veel van. Maar toch zo af en toe een nacht doorslapen, ja dat viel mij op. De pijnen die ik in mijn benen en rug heb in de nacht zijn nog niet altijd weg. Maar dat kan ook een andere oorzaak hebben, ook daar ben ik mee bezig. Ik moet echter wel opmerken dat ik op een gegeven moment het idee had dat ik op ribbels lag. Ook dat slaapt natuurlijk niet lekker totdat mijn man zei, kijk eens naar het laken. En ja hoor, deze lag niet meer goed. Dus mijn oordeel vind ik niet helemaal goed onderbouwd. Ik ga de komende tijd beter op het laken letten dat deze goed ligt. Deze is wel smaller dan mijn bed dus misschien een tip, elastieken voor over de hoeken van het matras zodat het laken niet oprolt? Alvast bedankt!

Dorien Rooth - 17-03-2019 08:07

Ja, het slaapt prima...En ik heb t dan ook veel warmer dan toen ik nog niet op mn aardingslaken sliep!
Mn vriend heeft minder (of geen) rugpijn als hij erop geslapen heeft!

Karen R. - 18-02-2019 17:29

Ik slaap inmiddels 4 weken op mijn 1-pers. aardlaken. Mijn slapen was hiervoor een doffe ellende. Slaappillen en slaapthee moesten mij helpen met inslapen. Ik sliep jaren lang max 4-5 uur per nacht met elke nacht nare dromen en nachtmerries en minimaal 2 x per nacht wakker. Ik ben erg hooggevoelig. Vanaf de eerste nacht op het laken merkte ik verschil in slapen. Nu 4 weken verder, ik slaap vrijwel direct in en slaap nu zonder pillen 7-8 uur per nacht. Ik heb geen koude voeten meer, geen stramme gewrichten en met name de nachtmerries zijn verdwenen. Mijn laken ligt op het hoeslaken en de aardingsklem zit aan stopcontact aarde, en nee hier is niets gevaarlijks aan! Enige nadeel, al mijn moeheid komt er nu uit, voordeel, je gaat met plezier onder de wol. Had ik dit maar jaren geleden aangeschaft! Ik kan het iedereen aanraden, ik geef wel 1 advies mee, probeer het uit zonder verwachtingen, wat voor de 1 werkt hoeft niet perse de oplossing te zijn voor de ander.

e.y. Lemette - 26-12-2018 13:19

Na twee weken sliep ik als vanouds; moet nu de wekker stellen om niet te lang te slapen!
Verbeter punt vind ik de klem op het laken; ik vind hem moeilijk te hanteren.

LEANNE - 18-05-2018 12:06

Heb het product nu al een maand. Ben erg blij mee. De eerste keer dat ik de mat uitprobeerde, voelde ik een mega ontlading. Ik schrok ervan, wist niet dat ik normaal die spanningen altijd in me draag. Nu ik de mat elke avond gebruik, voel ik dat ik de balans zegmaar 'onderhoudt'. Ik heb verder niet het idee dat het nog enorm veel bijdraagt aan een betere slaapkwaliteit, maar wellicht heeft dat meer tijd nodig. Er zijn natuurlijk meerdere factoren die bijdragen aan een verkeerd slaapritme etc. Ik was het laken om de twee weken. Dit gaat prima. Het is wel erg dun, dus ik denk niet dat het echt jaren mee gaat. Maar dat gaan we zien! Ik doe het laken in de breedte over mijn hoeslaken, onderaan bij de onderbenen en voeten.

Marie Hélène - 10-05-2018 16:35

Earthing works very well for us. Hubby's snorring improved from day one, and our sleep got much better. I usually never remember dreaming, and since grounded it happens most days that I wake up remembering my dreams. I used the 90*160 cm sheet as a half sheet on a double bed, and it is perfect, but I had to saw it on my regular sheet so it stays flat. Earthing day and night has become an important part of my way to a better health.

Anonymous - 01-02-2018 12:15

16-8-2017 12:07

Minder koude voeten, fijne mat! perfect voor blote voeten

Myriam - 01-02-2018 12:14

27-5-2017 00:02

Ik gebruik het aardingslaken nu al 4 weken (elke nacht). Ik leg het bovenop het onderlaken dus halfweg de nacht (bij plaspauze) moet ik het weer rechttrekken want het blijft op die manier uiteraard niet liggen. Ik merk voorlopig nog geen verbetering van mijn slaapkwaliteit, waarvoor ik het had gekocht na het lezen van de positieve reviews wat slapen betreft. Ik merk ook geen verbetering in ochtendstijfheid of de schouderpijn die mij in bed wel geneert want ik ben een zijslaper. Dus voorlopig kan ik niet zeggen dat ik tevreden ben met mijn aankoop.

Robert van Gaalen - 01-02-2018 12:13

16-4-2017 14:54

Wat een geweldige ervaring is dit, slapen als een roos en vanzelf uitgerust wakker worden in de ochtend met dit laken.
In een woord top.

Jo - 01-02-2018 12:13

17-2-2017 23:02

Wij gebruiken Ă©Ă©n aardingslaken dwars over de matras zodat we er allebei van kunnen genieten. Heel fijn dat het onder een katoenen laken kan gebruikt worden. De bevestigingsklem spant wel hard zodat het bevestigen na het wassen wel wat handigheid vraagt. Voorlopig merken we geen veranderingen, niets positiefs noch negatiefs.

Cees - 01-02-2018 12:12

15-1-2017 12:00

Alle juichende recensies en mooie verhalen ten spijt, het laken doet helemaal niets. Niet bij mij, niet bij mijn vrouw. Inslapen en slapen, het maakt geen enkel verschil in de kwaliteit van de nachtrust. En met mijn onrustige benen, ook dat maakt geen enkel verschil.
Helaas.

Upasevanam and Mahanidhi from Milano - 01-02-2018 12:11

2-12-2016 11:42

Hi Helene,
from the other mail they say me that you asked for what we think about
product. we think great and I will relate all here.

I think better not repeat same things as they say, so I have something
new to say. here:


We stayed anyway well, no problems, but we discovered that grounding is
indispensable in life of all beings, we read and watch much to
understand enough the real truth, obvious truth, that be grounded as
much as possible give health and life.
only then we discovered, with sheet and mat, that we could stay even
better. and one thing that we discovered, with great joy, is that our
meditations improved dramatically. we use to meditate morning and
evening, and doing it on the mat, after 15 years practising, is
definitely easier. we feel the energy of the earth during meditation
that helps considerably to quiet the mind and so enter into a great
peaceful state of stillness, not easy to obtain.
we are of the idea that the meditation-work that people has done in the
past and present-of course grounded- is felt from all beings that
meditate on the same Earth because we connect with the same energy. and
consciousness of Mother Earth helps people who are connecting with her
deeply.
We feel all this so strongly.
so , we stay better phisically, emotionally and psichically. this is not
a little thing. earthing changed our life, and we stay connected as much
as possible. we do not miss a night without sheet, and try to have a
walk on the grass at least every 2 days.
Upasevanam and Mahanidhi from Milano, Italy

Hannie - 01-02-2018 12:11

20-11-2016 11:33

Super enthousiast ben ik. de eerste 4 nachten sliep ik onrustig, moest wennen aan de vibratie, maar vond het al wel heerlijk om ook overdag even er op te gaan liggen tijdens meditatie etc. Inmiddels slaap ik goed en diep. Heb geen onrustige benen meer, geen koude voeten, sta niet meer stram op en voel me vitaler.
Het ligt bij mij onder mijn katoenen onderlaken. Voel me inmiddels een ambassadeur, heb al vele anderen enthousiast gemaakt. Dat ik op deze manier gebruik kan maken van de helende aarde-energie vind ik fantastisch en voor mij waarschijnlijk ook de missing link in mijn zoektocht naar heling van de oorzaak van borstkanker. In januari wordt ik weer doorgemeten door het Raymedy centrum in Amsterdam en ik ben benieuwd of mijn circulatiesysteem en ontgiftingssysteem verbeterd zijn, want ondanks dat ik verder heel goed hersteld was van de chemo etc etc bleven die 2 mijn 2 zwakste systemen.

d luning - 01-02-2018 12:10

8-11-2016 16:50

We hebben sinds kort de aardingslakens in gebruik en met volle tevredenheid.Ik [man] heb sindsdien zo goed als geen last meer van mijn rug,maar toen ik nog geen aardingslaken had,stond ik altijd met enorme rugpijn op.Ook slaap ik veel beter en rustiger,ook mijn vrouw slaat nu langer en rustiger.Dus beslist geen spijt van de aankoop.Wat ook goed is dat de levering snel is.

chris - 01-02-2018 12:09

7-9-2016 16:50

Fantastische uitvinding. Ontspannen en herstellen van een + gedomineerde samenleving. Relaxt binnen no time.

gezond verstand - 01-02-2018 12:09

26-8-2016 13:51

Nieuw soort oplichterij. Een konijnenpootje is goedkoper.

Maureen - 01-02-2018 12:08

18-7-2016 11:15

Een wonderlijk fenomeen! Gekocht voor mijzelf en ik slaap inderdaad beter, nog niet alle nachten, maar de diepe slaap is in ieder geval verbeterd. Bij mijn man echter is het zware snurken en de apneu verdwenen vanaf de allereerste nacht dat hij alleen met zijn voeten op mijn lakentje lag. Ik heb het laken nu dwars over beide matrassen gelegd zodat hij er ten volle van kan profiteren. Mijn oordopjes heb ik niet meer nodig :-)
Ben benieuwd wat het nog meer voor ons gaat doen als we er langer op liggen.
Levering is snel en bij vragen (telefonisch) word je vriendelijk en correct geholpen.

Karin - 01-02-2018 12:07

10-7-2016 11:47

Het is een kwalitatief mooi laken. Ik heb hem dwars over mijn bed gelegd. Toen mijn zoon ziek was en even op mijn bed mocht liggen, vond ik hem slapend als een kat opgerold liggend op het laken. Helemaal ontspannen en op zijn gemak. Ik heb toen ook maar een laken voor hem besteld. Ik heb ook een verhaal gehoord van iemand die het laken minder prettig vond, misschien is dat een kwestie van gewenning. De eerste nacht op de grond in een tentje slaap ik meestal ook niet zo goed.

Katja - 01-02-2018 12:06

30-6-2016 10:19

Ik ben zeer tevreden over dit product. Ik ben ontspannen en slaap sneller in.

Gerard - 01-02-2018 12:06

26-4-2016 13:45

Fantastisch.
Beter, rustiger slapen. Ontspanning :-)
Snelle levering, goede info.

Marianne - 01-02-2018 12:05

1-4-2016 23:08

Zeer tevreden!
Enkel de metalen klem kan soms wat hinderen, dus goed letten dat die goed aan de kant ligt, maar voor de rest een top-artikel!
Qua aarding had ik de indruk dat het even tijd nodig had, maar het werkt wel degelijk, ookal was ik eerst wat sceptisch...
Mijn hond ligt sindsdien ook graag op bed!

Eveline - 01-02-2018 12:05

23-3-2016 21:22

Kon goed zien op de multimeter wanneer ik geaard was en niet.
Kan niet zeggen dat ik veel beter ben gaan slapen. Geeft wel een goed gevoel.
Ik vind de klem erg vast zitten en daardoor moeilijk te bevestigen aan de rand van het laken als ik deze gewassn heb.
Verder oke.

Michel Hermans - 01-02-2018 12:04

16-3-2016 11:10

Geachte Héléne, wij zijn zeer tevreden over het aardingslaken voel echt goed aan, de levering was ook korrect en snel zeer tevreden, dank u


Mvg. Michel Hermans

Frans Hendrix - 01-02-2018 12:04

28-2-2016 15:55

hallo,


Sinds ik het aardlaken gebruik slaap ik veel beter door. Ik slaap langer. Wel 8 uur. Ik droom minder en anders.Ben erg tevreden.
De klem heb aan een aan stukje ongeverfd verwarmingsbuis gemonteerd en gezien het resultaat doet hij goed zijn werk.


Ik zal reclame maken.

luna d. - 01-02-2018 12:03

27-1-2016 13:21

beste hélène
heel tevreden over aardingslaken: droom ontzettend veel, val heel snel in slaap (na Ă©Ă©n minuut ofzo, ongelofelijk!) en als ik 's nachts wakker word val ik snel terug in slaap (vroeger lag ik nog uren te koekeloeren), heb het ook aangenamer warmer dan vroeger; als ik er niet op slaap (als mijn dochtertje erop wilt liggen, is het hetzelfde liedje als vroeger en ben ik de volgende dag geen mens omdat ik veel wakker gelegen heb; heb dus voor haar ook Ă©Ă©n gekocht :) ik sliep altijd met sokken, die moet ik nu na twee minuten al uit doen. ben dus heel tevreden.
dank dus

Kim - 01-02-2018 12:02

16-1-2016 10:54

Ik gebruik het laken nu een tijdje. In het begin heb moeten wennen. Ik heb een soort tintelingen in mijn kuiten ervaren toen ik de eerste 10 minuten op bed lag maar nu wil ik het laken niet meer missen. Ik word uitgerust wakker en slaap meer door. Ik ben er ontzettend te spreken over!

Marianne - 01-02-2018 12:01

11-1-2016 13:30

Ik gebruik het laken samen met een kussenhoes. Sinds het gebruik lijkt het of ik beter inslaap, dieper en rustiger. Hoewel de buitentemperatuur niet heel laag is, geloof ik dat ik veel warmer ben in bed. Was eerder mijn man degene die het dubbel dekbed eraf gooide, nu ben ik degene die het het eerst wegduw! Het laken ligt dwars over het voeteneind onder een volledig katoenen hoeslaken (wat ik altijd al prettiger vond). Mijn sceptische man heeft er niets van gezegd, maar volgens mij heeft hij minder last van zijn artrose in de onderrug/heupen. Verder heb ik een matje bij de pc gelegd. Belangrijkste effect voor mij is dat ik geen koude handen meer krijg. Bezorging was snel en netjes!

Bianca - 01-02-2018 12:00

10-1-2016 00:13

Het aardingslaken cadeau gegeven aan mijn moeder, ze slaapt sindsdien de hele nacht door, heeft ook een aardingsmat die zij voorheen in haar bed legde, heeft deze nu in de huiskamer bij haar stoel liggen. Mijn moeder is heel enthousiast, en zegt het iedereen aan te bevelen!

Marianne van Z. - 01-02-2018 11:58

16-12-2015 17:03

Ik ben meteen veel dieper gaan slapen en ook meer gaan dromen.
Voel mij 's-morgens uitgerust.
's-avonds verlang ik naar mijn bed, heb ik echt nog nooit gehad. Een heerlijk warm gevoel "borrelt" via mijn voeten omhoog.
Ik sport veel en heb nu bijna geen spierpijn meer?!
Ik heb het laken zelf wel even met de naaimachine op een gewoon hoeslaken vastgemaakt, zodat het beter blijft liggen.

Joop - 01-02-2018 11:58

1-12-2015 17:01

Mijn slaapgedrag is beslist beter dan vóór het gebruik van het laken. Het gebruiken van slaapmiddelen heb ik gestopt, de afgelopen vier weken slechts éénmaal ingenomen. Ik ga er van uit dat het kunnen stoppen een gevolg is van het gebruik van het laken. Dus: een zeer positief effect!

Christiane Willekens - 01-02-2018 11:56

6-11-2015 12:48

Ik voel een zachte aangename stroom als ik op het laken ligt. Als ik een been van het laken af leg dan voel ik dat het daar kouder is, het verwarmt dus ook. Ik slaap beter de nachten door, daarvoor soms ieder uur wakker. Veel minder last van opvliegers en nachtelijk zweten.Mijn kinderen willen nu steeds in mijn bed liggen, ga ze ook maar een lakentje schenken:)

Brenda - 01-02-2018 11:55

28-8-2015 11:38

Makkelijk in gebruik en een behaaglijke slaap, je komt steeds beter tot jezelf.
Fijn wakker worden wil toch iedereen? Uitgerust lichaam waardoor je overdag meer energie houdt! Voor dit geld best te proberen.

Olga - 01-02-2018 11:55

22-8-2015 10:23

Sinds ongeveer een maand slaap ik op het aardingslaken en ik moet zeggen :::
"ik heb nog nooit zo lekker en ontspannen geslapen. Alsof ik opgenomen word in de aarde, het vertrouwde gevoel om -thuis- te komen"
Ben een oorlogskind en highly sensitive person, dus altijd problemen gehad.
Een echte aanrader. Dank je wel.

JOH v.d. H - 01-02-2018 11:54

22-7-2015 11:56

2 maanden geleden een matje en aardlaken besteld

man 78 jaar Werd al eerste morgen uitgerust wakker en dat bleef zo Dromen werden prettiger voorheen blij dat ik wakker werd en het niet waar was
nu heel prettig er is rust gekomen in m’n geest ,geen stres meer ook overdag meer rust en heel actief geworden geen behoefte meer aan eten tussendoor
of drang naar zoetigheid (was onbedwingbaar) diabeet 2: Kreeg na +/- 14 dagen hypo ’s en ben minder gaan spuiten na 14 dagen gestopt met overdag insuline te spuiten enkel
sávonds nog een langdurige resultaat: van 3xper dag 15 eenheden naar 0 Bloeddruk is verbeterd en weer goed Geen urine verlies meer Cardioloog zag
verbeteringen en mocht een jaar lang weg blijven minder vergeetachtig auto rijden weer goed na jaren Commentaar van anderen Wat zie je er goed uit en hoe kan je zo veranderen na jaren
Bloedverdunners: is wat in de war geraakt en weer met minder medicijnen onder controle

Voor mij heeft deze mat en laken veel goeds gebracht mede doordat ik nogal wat mankeerde

Jan Kleinjan - 01-02-2018 11:49

2-7-2015 13:30

Prima laken. Wat ik erg mis zijn instopstroken. Het laken is aan de kleine kant en als het los in bed ligt en je woelt iets, dan wordt het een rommeltje met dat losse laken.

I. Donker - 01-02-2018 11:48

27-6-2015 10:27

Service uitstekend, ook vlotte beantwoording van vragen.
We merken niet veel van het aardingslaken met het slapen. Ik heb wel het idee dat ik iets eerder inslaap en iets dieper slaap,maar de onrust die ik ervaar als ik ga liggen is niet verminderd, helaas. Misschien komt dat nog. Ook had ik de eerste weken last van mijn keel en was wat rillerig. Weet niet of dit van het geaard slapen komt.
Maar ik geloof ik dat het sowieso beter is om meer te aarden dus ben er blij mee.
Nu op vakantie en met het verlengsnoer ook kunnen aarden in de badkamer.

Steven - 01-02-2018 11:48

9-6-2015 20:17

Ik ben heel erg tevreden van de service en de levering was heel vlot. Maar over het aardingslaken ben ik HEEL tevreden!
Allereerst wil is zeggen dat ik de aansluit/bevestigings methoden veel beter vind dan 'Het bekende merk'. producten van aardjezelf kan je bijvoorbeeld heel makkelijk op een radiator aansluiten mocht je geen geaard stopcontact hebben! Bij het bekende merk kan je dit niet. Wat de werking betreft kan ik alleen maar positief zijn! Bij mezelf merk ik dat ik al na een paar minuten op het laken liggen een soort rust over mij voel komen waardoor het inslapen redelijk vlot gaat. Ik merk ook dat ik dieper slaap en uitgerust opsta. Ik heb dit product ook aan heel wat andere kennissen aangeraden en zij bemerken soortgelijke resultaten.

Michael - 01-02-2018 11:47

2-4-2015 19:33

Slapen was bij mij al jaren een probleem , 3 tot 4 keer per nacht wakker en dus vermoeid opstaan.
Via internet las ik over positieve reacties over aarden en kwam toen op deze website terecht en heb het laken 90x160 aangeschaft.
slaap er inmiddels 3 weken op en ben tot nu toe zeer tevreden , ben veel minder wakker s'nachts en als ik wel wakker ben slaap ik veel sneller weer in en merk dat ik makkelijker opsta en veel uitgeruster ben
met multimeter ook getest boven op slaapkamer en spanning was boven 3 volt zonder aarding en onder 0,1 volt nadat ik op het aardingslaken ging liggen en dat terwijl het laken onder mijn eigen hoeslaken ligt.
tot nu toe dik tevreden dus

Donna - 01-02-2018 11:46

11-12-2014 07:00

Voor een prettige prijs ontvang je een prima aardingslaken. Ik ervaar het als heerlijk verkwikkend om op te slapen. Gemakkelijk doorslapen en daardoor verfrist en relaxt ontwaken. Er gaat ook warmte van het aardingslaken uit en dat geeft een behaaglijk gevoel, als je slaap bijvoorbeeld wat lichter is of wanneer je tussendoor kort wakker ligt. Ik heb het nagemeten: je spanning zakt spoedig, zodra je met het aardingslaken verbonden bent. Het aardingslaken is, naar mijn ervaring, absoluut een aanrader.

jolanda - 01-02-2018 11:46

5-12-2014 14:31

Ik slaap nu ook zo,n 3 a 4 weken op het aardingslaken maar ik kan er nog niet zo veel over zeggen.
de ene nacht slaap ik beter als de andere nacht.
ik blijf het gewoon nog uit proberen

Thea Calis - 01-02-2018 11:45

21-11-2014 10:17

IK slaap nu een week of drie op het aardingslaken. Eerlijk gezegd kan ik nog niet veel verschil merken in de kwaliteit van mijn slaap. Misschien is het nog te kort om er iets over te kunnen zeggen. ik gebruik de pin in de aarde. Het geeft me wel een goed gevoel om op deze manier met de aarde verbonden te zijn, dus ik blijf het laken wel gebruiken.

Robien - 01-02-2018 11:44

19-11-2014 15:48

Ik en mijn vriend hebben nu een maand op het aardingslaken geslapen. Ik heb echt in geen tijden zo lekker geslapen! We gebruiken de pin in de grond.
Ik had altijd best wel nare, rommelige dromen. Als ik 's nachts wakker werd, namen gedachten vaak de slaap over. Nu zijn mijn dromen rustiger en als ik 's nachts even wakker wordt val ik altijd weer in slaap. Ik ben wel heel gevoelig, dus ik had ook wel verwacht dat dit een goede aankoop zou zijn.
Ik vond de customer service ook heel goed trouwens, Hélène mailde steeds gelijk terug met duidelijke informatie. Het is toch een beetje een gek ding om te kopen... Het was fijn om met een persoon hier gewoon even over te sparren.

Dinie - 01-02-2018 11:44

30-10-2014 17:41

Tja, wat moet ik ervan zeggen. Nu bijna drie weken op het laken geslapen, maar geen merkbaar verschil. Wel de eerste dagen hoofdpijn (reinigingsreactie?). Omdat ik toch in de theorie geloof blijf ik het laken gebruiken. Wellicht na wat langer gebruik toch merkbare veranderingen. Ik blijf hopen...

Pieter pol - 01-02-2018 11:43

27-9-2014 20:52

Wij hebben het laken besteld op aan raden van mijn broer en dat was een goeie tip.
Wij hebben het nog niet zo lang maar voel mijn rug pijn nu stukken minder. Dit is een beste verbetering.
Pieter

Gretha - 01-02-2018 11:42

11-8-2014 09:51

omdat het mij goed bevalt ,na drie jaar ernstig ziek te zijn geweest ,heb ik de mat als cadeau gegeven aan een dierbare vriendin ,en dat doe je niet zo maar .dat ik het laken gebruik had ik eerst aan niemand verteld ,omdat ik al zoveel had geprobeerd om beter te worden.deze keer begonnen mensen mij te vragen ,of ik mij soms beter ging voelen .ja,dus .

Mike Maynard - 01-02-2018 11:41

3-7-2014 21:17

Hi,
I have now been sleeping on my earthing sheet for a couple of months. It is difficult to say how much the sheet is improving my health, but I only get on average 6 hours sleep a night due to being a carer for an elderly parent.
However I always wake feeling refreshed and ready for another day. I am very sensitive to EMF and mobile phones etc. Since moving all of the equipment away from the bedroom I have found definite improvements.
I have noticed that when I sleep away from home my sleep isn\'t as deep and unbroken.
I would recommend your products to all my friends.
Best regards
Mike

hannah - 01-02-2018 11:41

9-6-2014 12:17

We zijn begonnen met een aardingslaken, het ligt dwars over het voeteneind en we slapen aanmerkelijk beter sindsdien. Het voelt gelijk aan slapen in het tuinhuisje van onze moestuin waar geen elektriciteit is of aan slepen in een tentje. Met de multimeter hebben we het verschil tussen geaard en ongeaard slapen kunnen meten maar het is zeker ook direct voelbaar. Daarna hebben we 3 aardingsmatjes aangeschaft. We hebben er elk eentje bij onze laptop in gebruik. Mijn vriend als voetenmatje en ik rust er met mijn armen op en gebruik het als muismat. Ook ligt er eentje op de plek waar we tv kijken. We kunnen het wegvloeien van het te hoge voltage in ons lijf voelen zodra we contact maken met het matje. Omdat we slechts op de benedenverdieping over geaarde stopcontacten beschikken hebben we het laken en de matjes aan radiatorbuizen bevestigd met het de bijgeleverde koperen klemmetjes. Die zaten wat ruim om de buizen, maar met wat koperdraad ertussen dat uit een Electra snoer kwam, konden we een goede verbinding maken, die we hebben gecontroleerd met de multimeter. We zijn zeer tevreden over de producten, die we van harte kunnen aanbevelen en over de service. De gebruiksaanwijzingen op de site zijn erg duidelijk.

caroline - 01-02-2018 11:39

2-4-2014 19:06

Ik slaap sinds 2 maanden op aardlaken maar ik merk niets.
Ik hoopte minder te snurken maar helaas. Soms denk ik of stopcontact wel goed geaard is maar volgens zeggen wel. Dus jammer

Nadia van Kampen - 01-02-2018 11:39

1-4-2014 12:18

Ik slaap nu meer dan een maand op dit lakentje, en ik voel dat het zeer zeker mijn slaap ondersteunt. Ik voel me zo blij en fris voor mijn wakker down to earth wakker te worden. In het begin overweegde ik voor de zekerheid een duurder product bij de concurrent te kopen, maar ik ben blij dat het niet zo duur hoeft te zijn en dat de kwaliteit van dit product best vergelijkbaar is. Ook de service aan de telefoon was zeer behulpzaam, niet commercieel maar persoonlijk gericht. Het lakentje mag zeker niet in mijn reistas ontbreken.

Ton van Dijk - 01-02-2018 11:38

15-3-2014 17:13

Het laken bevalt goed. Het lijkt letterlijk alsof ik op de grond slaap. Ik word uitgeruster wakker en heb het minder koud. Ik heb 'm onder mijn hoeslaken liggen. Het was even zoeken naar een goed aardepunt. In het begin werd ik midden in de nacht klaarwakker en voelde me te opgeladen, nadat ik de aardepin verzet had werd het heel ontspannen.

Peter Bark - 01-02-2018 11:37

11-3-2014 13:38

Ik heb de indruk dat ik beter, langer, slaap en meestal zonder rugpijn wakker wordt.
Rugpijn die ik overigens overdag nooit heb. Alleen aan het eind van de nacht. Als ik opsta is het meteen over.
De laatste tijd had ik er geen last van bij het wakker worden.
Dus ook voor mij lijkt het te werken.
Bedankt.

stefan - 01-02-2018 11:36

10-3-2014 09:57

Aardingslaken bevalt erg goed vanaf de eerste dag..
Ik voel zelf dat ik meer omlaag word getrokken, en slaap beter, net als dat je kampeert en op de aarde slaapt.
Slaap is dieper, en mn dromen worden helderder en vriendelijker. Eerste nachten heb ik de aarding soms zelfs ontkoppelt in de ochtend, omdat het effect nog te sterk was, maar das goed teken. Ik heb het idee dat het laken meest helpt tegen de straling uit de grond, wat relatief hoog is in nederland. Bescherming tegen wifi dect, is in die mate, dat je die schadelijke effecten meer kan afvoeren, omdat je geaard bent, en die energie kan laten afvoeren de grond in. Kan iedereen aanraden om zowieso terug te gaan naar kabel internet en dect het huis uit te doen. Zelf ontladen in de natuur.
Nog een plus punt is de lagere prijs dan de concurentie, voor bijna hetzelfde product.

Rene - 01-02-2018 11:36

3-3-2014 18:37

Het aardingslaken bevalt prima, heel vaak voel ik de verbinding met de aarde als ik in bed lig, de aarde brengt me rust, energie en heling en da s natuurlijk geweldig..
Mijn vrouw en ik hebben het aardingslaken gekocht omdat we op de 1ste verdieping slapen, maar toch heel graag het aarde contact willen behouden s nachts.

anouk - 01-02-2018 11:35

18-2-2014 21:02

De eerste nacht kon ik bijna niet slapen van alle tintelingen in mijn lichaam. En ik had het heel warm. Maar dat waren voor mij juist tekenen dat er echt wel wat gebeurde. Spontate genezingen heb ik niet gehad. Maar ik droom wel veel en slaap dieper.

N. Swart - 01-02-2018 11:33

13-2-2014 09:31

Slaap beter en wordt meer ontspannen wakker. Frequentie hoofdpijnaanvallen is lager.

Patrick - 01-02-2018 11:32

9-2-2014 12:47

Heb de aardingslaken van 90 bij 160 besteld, de levering verliep erg snel. De laken heb ik in de breedte bij het voeteind geplaatst zodat m'n vrouw er ook van kon genieten. De eerste paar nachten hebben we erg diep geslapen en hebben we gezweet als otters. Aan de andere kant weet je natuurlijk nooit of t met de laken te maken heeft, dus proberen we h'm nog steeds uit.......
Anderzijds heb ik h'm aangeschaft omdat ik t wel een geloofwaardig verhaal vond!