Earthing blanket 140 x 200 cm (55" x 79") with connection cable 3,5 m (12ft) 5 3
Earthing blanket 140 x 200 cm (55" x 79") with connection cable 3,5 m (12ft)
Reviews | Add review

Comfortable Earthing blanket. This blanket is made of 2 layers: Cotton waffle cloth Earthing sheet Available in beige or taupe/liver...

€ 149,00
Price per unit
Quantity: 
Order

Comfortable Earthing blanket.

This blanket is made of 2 layers:

  • Cotton waffle cloth
  • Earthing sheet
Available in beige or taupe/liver

Add review

Dear customer,

Thank you for your review.

Best regards,
Hélène Vercammen
Earth Connection

gerda vermeulen -

Heel erg handig in gebruik. Levering heel stipt.
Geeft me een heel rustig gevoel . Wassen heel eenvoudig.........;;
Ik zou het iedereen aanraden!

Karine -

ik ben tevreden van de aankoop! Ik kreeg de raad om meer te 'aarden' omdat ik heel prikkelbaar en electrogevoelig ben....als ik onder het deken lig of zit, word ik rustiger! Ik neem het zelfs mee op reis! Levering stipt! Dank U!

Donna -

Omdat ik dit aardingslaken wilde hebben, maar dan graag wat zwaarder, zodat ik het geheel als deken zou kunnen gebruiken, heb ik naar de mogelijkheden geïnformeerd. Zelf had ik het idee om het aardingslaken te combineren met het wafeldoek van de bodyShield die ik altijd standaard onder mijn laptop op schoot heb liggen. En ik wilde de bruine versie van het wafeldoek, omdat die minder kwetsbaar is.
Dit bleek mogelijk en ik heb het geheel voor een heel aantrekkelijke prijs ontvangen, precies op de leverdag die vooraf was aangeven.
Mijn ervaring met deze aardingslaken-deken: geweldig, want ik voel me omhuld door het aardingseffect. Elke avond heerlijk om het natuurlijke ervan te ervaren en 's ochtends verfrist, vol nieuwe energie, op te staan. Echt een groot succes voor mij, deze aardingsdeken-laken!

No reviews found.

More reviews

Relevant products